Post by onriresehind on Mar 5, 2022 5:12:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ARK: Survival Evolved ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ARK: Survival Evolved IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa všetkých ▞▞▞
▞▞▞ ARK: Survival Evolved 2022 version ▞▞▞
Je to celkom dobrá hra! Jediný problém, ktorý mám, je, že nie som príliš technicky inteligentný, a tak dostávam upozornenia na moju obrazovku v naozaj zlých časoch. Som v hre veľmi nový a dinosauři sú v nej naozaj dobrí. Olizujú si prsty zakaždým, keď stlačím ikonu hry! Čerstvé mäso chlapci! Chce ďalší výprask!!
Najlepšia hra hlavne pre zavistlakov
Táto hra je ako vždy zle optimalizovaná a plná chýb. Zdá sa mi, že už viac ako 2 roky nenastalo žiadne zlepšenie. Dokonca ani nové veci. Takéto plytvanie potenciálom. PC verzia bola naozaj úžasná, myslím si, že správne hranie na handhelde je príliš veľké očakávanie.
Túto hru som miloval už nejaký čas. Teraz je čas ísť ďalej. Vývojári nemajú záujem vyriešiť problém s primárnym prístupom systému Android, s ktorým sa musí vysporiadať veľa ľudí. Technická podpora nemôže byť horšia, dostanete iba 1 zo 4 vopred napísaných odpovedí.1 z 3 „oficiálnych“ serverov nerozpozná primárny prechod alebo nákupy, no aj tak vám bez problémov vezme peniaze. Tento konkrétny problém je problémom už viac ako rok bez opravy. Áno, a nič, čo si kúpite, vám nevrátia.
Blbosť veľa to zabera
ARK: Survival Evolved Aventura cxhm
Je to robiť opravy mega dobrá hra
Je to úprimne dobrá hra, ale musíte vypnúť @#$"^**( medúzy ako v skutočnosti, práve som skrotil carno, ale zabila ho prekliata medúza....a prečo sú všetky vysoké úroveň Dino spawnuje na mape nízkej úrovne??
beeeestt
Nedávno som objavil veľa chýb. Chrobák Allosaurus: držaný v stene základne, netúla sa, ale vždy sa mi zdá, že sa niekam zatúla, keď som išiel von a vrátil sa zo zbierania zdrojov Vajcia: Niekedy vidím plávajúce vajcia na oblohe, nie od lietajúceho dinosaura. Môže to byť rex vajíčko, vajce brontosaura alebo akýkoľvek dinosaurus, ktorý nelieta. Kým sa neopravia niektoré chyby. Bude to odo mňa 2 hviezdičky. Aplikácia občas zlyhala, nie som si istý, čo to spúšťa. Celkovo je to skvelé a zábavné
Hra bola naposledy aktualizovaná v júni minulého roka. Stále sa kazí a kazí do tej miery, že neustále padá. Môžu vývojári prestať zanedbávať túto hru a opraviť pár vecí? Ako zrútenie pre začiatočníkov? Aktualizácia: Teraz zažívam problém, keď počujem iba dravce. Aj keď som na miestach ako obelisk alebo sopka, počujem len dravce. Prosím vývojárov, aby v tomto bode hru opravili. Existuje toľko chýb, ktoré je potrebné opraviť
mate 20 pro a ako mi ukáže patch notes tak padne. nejde mi to ale skuste
Zábavná hra! Stále padá a už sa znova neotvorí. Ak by to fungovalo správne, bol by som rád
Mohli by pridať aj thylacolea
Najlepšia hra. Urobil som to od prvého do posledného kroku. Mám všetkých dinosaurov v hre.ale niečo sa mi stalo! Keď som prišiel hrať ARK, videl som, že moja hra spadla. Myslel som, že to dokážem opraviť, ale nie☹😰😢😥. Dal som to opravárovi, ale nedokázal to opraviť. Bol som tak smutný. Myslel som, že začnem znova!!. Ale stalo sa mi to znova. Pomôže mi niekto?.Ďakujem veľmi pekne♥.
ARK: Survival Evolved Aventura fyz
Dobra hra viacej abdejtov prosim, najlepsia hra na telefon 📱 dobra grafika 👍
Super!!!
Je to dobré na to, čo je na mobile, ale je to pre mnohých hackerov a tyranov. Na hru míňate peniaze len preto, aby ste nemohli použiť veci, ktoré si kúpite, pretože neustále kradnú a kradnú, lúpia a kradnú. Keď som videl, ako okolo mňa preletí dom na člne ako rýchly čln, bol som v tom momente takmer hotový. Je to dobrá hra, len opravte chyby.
dlho sa to sťahuje
Zábavná hra. Chvíľu som hral. Ale je to tááák laggy a fakt, že skrotenie kráľovských gryfov môže trvať viac ako 17 hodín? Existuje veľa ľudí, ktorí chcú grif, ale nedokážu ho skrotiť z jediného dôvodu. Opravte to, prosím.
ARK: Survival Evolved Aventura scr
Naj hra
Táto hra je zábavná, ale hodnotím ju 2 hviezdičkami, tu je dôvod prečo: Musel som svoj svet reštartovať niekoľkokrát, pretože hra sa nenačítala a stále som padal do prázdna a zomrel, môj ankylo úrovne 167 tiež zomrel kvôli prázdnota a v pekle neexistoval spôsob, ako by som reštartoval svoj svet, pretože by ma to vrátilo tak ďaleko... Takže prosím opravte svoju hru.
Je to veľmi dobrá hra na prežitie s mnohými dino/tvormi na skrotenie, množstvom náročných úloh a veľmi vhodnou obtiažnosťou. Jediným problémom je chyba a závady, ktoré sa líšia od toho, že váš predmet záhadne zmizne, keď zomriete, maják sa neaktivuje, aj keď ste priniesli primárny priechod alebo ste čakali 60 sekúnd, aby sa zvuk náhodne pokazil a znelo divne, vďaka čomu hra výrazne zaostáva a je nevedomý dino /stvorenie záhadne zmizne, keď sa od neho vzdialite,..Aby sme vymenovali aspoň niektoré. Len to preboha opravte
Prosím keď nová hra tak sa mi načítava a potom sa mi dám spustiť hra
Je to zábavné, ale dungeony sú uhhh lagy... Až do bodu zrútenia a stratil som dobrý save na toto a... Boh zaplať konzolu... Stupi a ja vieme, že potrebujete peniaze, ale ty vole zarábaš dosť PC a konzolu na vytvorenie nového dlc tiež nedostatok prispôsobenia zdrojov je trochu otravný viete, že úrovne trvajú večnosť zhromažďovanie zdrojov trvá večnosť, malo by byť trochu viac prispôsobenia je len ja si prenajímam, že vás žiadam, aby ste pridali do hry, aby ste vytvorili je to o niečo príjemnejšie.
Super hra. Odporúčam hrať vo dvoch.
Nejde mi to zapnuť
Vector არკადული vgww
ARK: Survival Evolved Dobrodružné lpiv
Pane bože ja mam Xiaomi mi max 2 a laguje to
Naj naj naj hra akú som kedy hrala
Úžasná hra. Potrebujete ďalšiu optimalizáciu. Hrám už 4 roky. Oficiálne pvp som začal hrať ešte pred vydaním dungeonu. Tak návykové!
ARK: Survival Evolved Seikkailu hea
Mohlo by byť lepšie, ak by ste mohli mať rôzne sady o tom, koľko skúseností získate na konzole a chýba vám veľa možností prispôsobenia
ÚŽASNÉ MILUJEM TÚTO HRU TÚTO HRU, tie Dino sú rozkošné (niektoré sú strašidelné) a všetky sú také silné a môj osobný favorit je obrovský dodo, ktorého dokážete rozmnožiť! Prosím, táto hra si zaslúži vysoké hodnotenie! Edit:Zabudol som spomenúť chyby... Je to trochu oneskorené, ale je to kvôli môjmu zlému internetu lol, ale stále žiadne chyby! Niekedy, ak hráte na vysoko obývanom serveri, bude to veľmi oneskorené a otravné, ale v každom prípade sa pri hraní tejto hry bavím!
Zvuk funguje len pár minút, potom musím hru reštartovať, ak chcem počuť, čo ma zabije. Okrem toho je to skvelé.
Neviem prečo sa mi do nej nejde prihlásiť cez hry play už som aj reštartoval mobil a stále nič prosím pomôžte mi niekto .
Táto hra je dokonalá, aj keď postupovanie na vyššiu úroveň po určitom čase bude pre mňa príliš ťažké atlist možno ju trochu zjednoduší, ak vy a všetci ostatní hráči chcete, aby to bolo na vás, každopádne hra je perfektná, zatiaľ sa mi páči žiadne chyby a nič moc havarovať!!